Diensten

Wat Hulleman Technisch Tekenbureau voor u doet

Een ontwerp uitwerken of een project leiden: dit zijn de diensten van Hulleman Technisch Tekenbureau:

Tekenaar WTB

Dit is de kern van het ontwerpproces: de technisch tekenaar maakt van een ruwe schets een tekening waar de werkplaats mee aan de slag kan. Alles moet kloppen en er mogen geen onduidelijkheden zijn. Een klus die u dus niet aan zomaar iemand overlaat. Door mijn grote kennis van HiCAD ben ik in staat om dit werk met grote precisie uit te voeren.

Productontwikkeling

U heeft een idee voor een product en u zoekt iemand om dat een concrete vorm te geven? Al tientallen jaren help ik bedrijven om van hun ideeën succesvolle producten te maken. Vooral opdrachtgevers uit de machinebouw, de foodindustrie en de staalconstructies weten me te vinden. Voor hen bedenk ik effectieve oplossingen van complexe technische problemen, die ik dan omzet in 3D-tekeningen.

Opleiding en begeleiding in HiCAD

U wilt niet voor altijd afhankelijk zijn van externen als het om 3D CAD en engineering gaat. Het liefste wilt u de nodige kennis zelf in huis hebben, maar dan wel praktijkgericht en op de behoeften van uw bedrijf afgestemd. Dat kan ik voor u doen. Ik bied op uw locatie begeleiding en training in HiCAD. Zo zorg ik dat uw tekenaars en constructeurs zichzelf naar een hoger niveau brengen. Dat levert u op de lange termijn betere resultaten en lagere kosten op.

Detachering

Nog meer tekencapaciteit nodig? Ik heb een groot netwerk van zeer bekwame en ervaren technisch tekenaars en engineers die ik voor u kan inzetten op detacheringsbasis. Zo verrijkt u uw bedrijf met een tekenaar-constructeur, tekenaar of projectleider wanneer u dat nodig heeft. Samen zoeken we de specialist die bij uw vraag past!