HiCad

HiCad: 3D tekenen op hoog niveau

Een technisch tekenaar kan kiezen uit talloze pakketten. Ook specifiek voor 3D engineering is de keuze enorm. Hulleman Technisch Tekenbureau kiest bij de meeste werkzaamheden voor HiCAD van ISD Benelux.

Om een ontwerp zo snel mogelijk en foutloos bij de werkplaats aan te leveren is een tekenpakket nodig dat het hele proces maximaal ondersteunt. HiCAD is wat dat betreft al tijden het meest innovatieve pakket. Het is bovendien het enige CAD systeem met echte 2D- en 3D-associativiteit.

Slimme hulpmiddelen voor routinewerk

Er zijn routineklussen die in ieder project terugkomen. Hoe vaak je ze ook hebt uitgevoerd, ze kosten iedere keer weer tijd. In HiCAD is veel van dat routinewerk te automatiseren. Monotekeningen worden bijvoorbeeld met een druk op de knop gegenereerd, compleet met een lijst van benodigde materialen. Die kunnen zo naar de werkplaats. Ook tekeningen voor gebruik in uw promotiemateriaal zijn te genereren. Door deze hulpmiddelen slim toe te passen bespaar ik u tijd, gedoe en kosten. En ik kan het uw mensen uiteraard ook leren!

Sneller, goedkoper en beter

Hoe eerder problemen en tegenstrijdigheden in een ontwerp gevonden worden, hoe minder tijd en geld het kost om ze op te lossen. Doordat veel simulatie- en analysetools in HiCAD al in de engineeringsfase kunnen worden toegepast worden problemen al vroeg gevonden en opgelost. Zo worden producten niet alleen beter, maar ook sneller en tegen lagere kosten ontwikkeld.

Ook voor uw branche, ook voor uw project

HiCAD is onder andere toepasbaar in trappenbouw, foodindustrie en machinebouw. De unieke mogelijkheden van het pakket komen echter in ieder technisch uitdagend project tot hun recht, ook dat van U. De HiCAD-kennis van Hulleman Technisch Tekenbureau kan ook uw project versnellen.