Visie

Niet zomaar een CAD tekenaar

U wilt niet zomaar een CAD tekenaar, u wilt een CAD tekenaar die begrijpt wat een engineeringproject nodig heeft.

Meedenken, kennis uitwisselen, ideeën aandragen en als het nodig is het team aansturen en een afgerond project opleveren. Zo werk ik en zo zorg ik ervoor dat projecten succesvol zijn.

De hoogste kwaliteitsnormen

Een succesvol project betekent voor mij niet alleen dat mijn werk aan uw eisen voldoet, maar dat ik het best mogelijke resultaat bereik qua maakbaarheid, effectiviteit, duurzaamheid, vormgeving en kostprijs. Om dat te voor elkaar te krijgen heb ik door de jaren heen mijn kennis van de pakketten HiCAD, Inventor en Tekla steeds uitgebreid. Door uw technisch tekenaars en de mensen op de werkplaats te begeleiden en mijn kennis door te geven help ik uw bedrijf ook op langere termijn naar een hoger niveau.

Altijd de kosten in de hand

Doordat ik op detacheringsbasis werk, ben ik erg flexibel inzetbaar. Een drukke periode? Veel mensen ziek? U loopt geen vertraging op en u verliest geen omzet, want ik ben er als u me nodig heeft, zolang u me nodig heeft. U betaalt dus nooit teveel en u houdt altijd zelf uw budget in de hand.

Ik kom naar u toe

Ik kies er meestal voor om mijn projecten op locatie bij de klant uit te voeren. Dat heeft het grote voordeel dat de communicatie makkelijk en snel is. Geen eindeloze emails of telefoongesprekken, geen overleg inplannen, maar samen werken aan uw product. En af en toe even koffie natuurlijk. Want ik ben net als u een technicus met een passie voor het vak.

Laten we samen een project beginnen.